Avís legal inscripcions

Política de privacitat i protecció de dades
A. Dret d'informació
Aquesta política de protecció de dades regula l'accés i l'ús del servei del lloc web del Consorci Sanitari de l'Anoia .
De conformitat amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), el Consorci Sanitari de l'Anoia, titular del lloc web, informa l'usuari d'aquest lloc de l'existència d'un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat pel CSA i sota la seva responsabilitat.
B. Finalitat
Les dades dels usuaris registrats a través dels formularis habilitats a aquest efecte en el lloc web són recaptades pel CSA, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis que el CSA proporciona a través d'aquest lloc web.
C. Caràcter obligatori o facultatiu de la informació facilitada per l'usuari i veracitat de les dades
Els camps obligatoris, normalment marcats amb un asterisc (*) en els formularis que ha d'emplenar l'usuari són estrictament necessaris per atendre la vostra petició; la inclusió de dades en els camps restants és voluntària.
L'usuari garanteix que les dades personals facilitades al CSA són veraces i es fa responsable de comunicar-li qualsevol modificació.
D. Consentiment de l'usuari
L'enviament de dades personals amb l'ús dels formularis electrònics del CSA, o, si escau, missatges de correu electrònic, suposa el consentiment exprés del remitent al tractament automatitzat de les dades incloses en els serveis i productes relacionats amb les finalitats dels llocs web del CSA, i l'enviament de comunicacions via electrònica amb informació relacionada amb el CSA, i les seves iniciatives.

En qualsevol moment pot exercir el seu dret d'accés, rectificació i oposició sobre les dades incorporades (art. 5 de la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Llei 15/1999)

Consorci Sanitari de l’Anoia
Av. Catalunya, 11 · 08700 · Igualada · Barcelona · T. 938 075 500
   Nou Codi Tipus
Data última actualització: 12/06/2018